Lees meer over de nieuwbouwplannen

Optimaal slaapcomfort door slimme sensoren

Bij Marga Klompé begrijpen we hoe belangrijk goede (nacht)rust is voor uw welzijn en gezondheid. Daarom streven we ernaar om uw slaap zo optimaal mogelijk te maken.
 
Voorkomen van verstoringen
Het is vervelend om tijdens de slaap onnodig gestoord te worden door controles in uw kamer. Om dit te voorkomen, maken we gebruik van slimme sensoren. Deze sensoren kunnen zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, wanneer cliënten rusten.
 
Flexibele plaatsing
De sensoren kunnen op diverse plekken worden geplaatst, zoals aan de muur, onder het matras of aan het plafond. Dit zorgt ervoor dat ze discreet zijn en niet storend aanwezig in uw kamer.
 
Meer overzicht voor onze medewerkers
Het gebruik van dit technologische hulpmiddel biedt onze medewerkers meer overzicht en rust. Ze kunnen zich concentreren op cliënten die hulp nodig hebben, terwijl cliënten die rusten ongestoord kunnen blijven slapen.
 
Zorg op maat
Dankzij de informatie die de sensoren sturen naar een app, kunnen onze medewerkers zorg op maat leveren. Ze kunnen zien wie er al wakker is en wie nog lekker ligt te slapen, waardoor ze hun zorgtaken efficiënt kunnen plannen en uitvoeren.
 

Hoe kunt u er gebruik van maken?

Als u interesse heeft in het gebruik van dit hulpmiddel en u woont op één van onze locaties, meld dit dan bij uw zorgprofessional. Zij zullen contact opnemen met de medewerker zorgtechnologie om de mogelijkheden te bespreken en u te helpen bij het gebruik van deze product.