Lees meer over de nieuwbouwplannen

Verbeter uw welzijn met slaap- en ontspanningstechnologie

Bij Marga Klompé bieden we verschillende producten aan die speciaal zijn ontworpen om uw slaapkwaliteit te verbeteren en ontspanning te bevorderen. Denk hierbij aan de Somnox, Inmu Relax en Qwiek.snooze. Deze producten zijn beschikbaar voor alle cliënten op onze locaties die streven naar een goede nachtrust en momenten van ontspanning gedurende de dag.
 
Voordelen van deze technologieën
Het gebruik van deze producten kan uw slaapritme verbeteren, stress verminderen en uw algehele welzijn bevorderen. Ze zijn ontworpen om u te helpen ontspannen en rust te vinden, zowel tijdens het slapen als gedurende de dag.
 

Somnox

Dit is een kussen in de vorm van een boon dat helpt bij ademhaling en slaap. De Somnox maakt gebruik van ademhalingssimulatie om u te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Als u het kussen vasthoudt, voelt u de kalme ademhaling en kunt u deze (onbewust) overnemen. Het kussen kan ook rustgevende geluiden afspelen om u te helpen ontspannen. Met de Somnox kunt u een diepe en rustige slaap ervaren, wat kan bijdragen aan uw algehele welzijn.


 

Inmu Relax

Dit is een speciaal kussen dat muziek en trillingen gebruikt om u te helpen ontspannen. Het kussen heeft zachte en rustgevende muziek die u kunt voelen wanneer u het kussen vasthoudt of ermee beweegt. Het is bewezen dat de Inmu Relax helpt bij het verminderen van stress en spanning, en het kan ook helpen bij ontspanning en socialisatie. Dit kussen is bijvoorbeeld handig voor mensen met dementie, omdat het hen kan helpen om zichzelf te voelen en te ontspannen, zelfs als ze de muziek niet kunnen horen.
 

Qwiek snooze

Dit is een muziekkussen dat is ontworpen om cliënten met slaapproblemen te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Het kussen speelt rustgevende muziek af en zorgt voor een gevoel van rust en geborgenheid. Het kussen kan onder uw eigen hoofdkussen worden geplaatst, wat vertrouwd en comfortabel aanvoelt. U kunt de muziek afspelen via een van de drie bijgeleverde muziekmodules of via bluetooth om uw eigen persoonlijke muziek te streamen. Dit helpt u om te ontspannen en een goede nachtrust te krijgen.

Hoe kunt u er gebruik van maken?

Als u interesse heeft in het gebruik van deze hulpmiddelen en u woont op één van onze locaties, meld dit dan bij uw zorgprofessional. Zij zullen contact opnemen met de medewerker zorgtechnologie om de mogelijkheden te bespreken en u te helpen bij het gebruik van deze producten.