Lees meer over de nieuwbouwplannen

Het moment van Nicole & mevrouw Heijink

Samen zingen uit mevrouw Heijink's zangboek

Mevrouw Heijink heeft één passie: zingen!

Collega Nicole vertelt: "Als mevrouw Heijink begint te zingen, straalt ze. Je ziet dat dit een grote passie van haar is. Als je dit weet van een cliënt, probeer je hierop in te spelen. Toevallig houd ik zelf van zingen, dat komt in dit geval goed uit."

"Vroeger heeft ze bij verschillende zangclubjes gezeten. Optreden deed ze graag. Dat was ook te merken bij de opnames van het filmpje. Ze bleef vol enthousiasme zingen. Soms zelfs als het niet nodig was. Het is zo geweldig om haar te zien zingen. Als iemand zó geniet, dan raakt me dat." 

Ik kom ongeveer drie keer per week bij mevrouw Heijink. Ze was op het moment dat ik binnen kwam voor de zorg aan het bladeren in haar zangboek. Ik ben daar bij gaan zitten en zo is het eigenlijk begonnen. We maken er niet altijd een 'momentje' van, tijdens de verzorging kunnen we ook lekker zingen."

"Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen. Dat mensen mij toelaten in hun privédomein en toe laten dat ik ze kom verzorgen. Als ik de deur uitloop en ik zie een glimlach op iemands gezicht, dat zijn momenten die je bij je houdt.