Personenalarmering De Kattenberg

U woont zelfstandig en dat bevalt prima. Maar toch...stel dat er wat gebeurt. U komt ongelukkig ten val of voelt zich plotseling onwel. Hoe kunt u iemand waarschuwen? Met personenalarmering van De Kattenberg weet u zeker dat er altijd professionele hulp dichtbij is als het dringend nodig is. U draagt een hals- of polszender met alarmknop. Daarmee kunt u via het oproepsysteem u overal in uw woning, op ieder moment een alarmoproep geven. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn de zorgmedewerkers van Stegemanhof bereikbaar om uw oproep te beantwoorden en noodzakelijke hulp te bieden. Een veilig gevoel!

Voor wie is personenalarmering?
Personenalarmering De Kattenberg is er voor huurders van De Kattenberg. Huurders sluiten hiervoor een abonnement af bij Marga Klompé. Voorwaarde is dat u instemt met de alarmopvolging vanuit Stegemanhof en géén thuiszorg ontvangt van een andere organisatie dan Marga Klompé. 

Wat kost personenalarmering?
Meer weten over de tarieven voor personenalarmering De Kattenberg? Klik hier voor het abonnement en de tarieven. De abonnementskosten worden maandelijks via automatische Incasso geïnd. Er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Ontvangt u thuiszorg van Marga Klompé?  
Dan wordt de alarmopvolging hierop geboekt. Heeft u geen indicatie, dan ontvangt u bij alarmopvolging na een alarmering een factuur volgens de tarievenlijst van Marga Klompé. Voor de toegang tot uw woning dient u zelf een sleutelkluis te kopen en te plaatsen. Marga Klompé kan u hierin adviseren.

Meer weten of aanmelden?               
Vraag het de wooncoach van De Kattenberg:
T  06 82 97 14 97      
M wooncoach.kattenberg@szmk.nl

U kunt ook contact opnemen met het serviceloket van Marga Klompé via T 0544 47 41 14.