Informatie rondom coronaLees meer

Om ons voor te bereiden op de nieuwbouw van de Vredense Hof organiseren we een aantal bijeenkomsten waar we medewerkers, cliënten en familie van cliënten van de Vredense Hof van harte voor uitnodigen. Om samen met ons mee te denken over nieuwe vormen van wonen met zorg. Nieuwe vormen die we in de nieuwbouw kunnen introduceren. Samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kijken door een andere bril. Wat kunnen we nog beter, anders of slimmer doen? Dat klinkt misschien als een sprong in het diepe. Maar juist door hierover nu met elkaar in gesprek te gaan, door met elkaar te dromen over de ideale situatie, kunnen we dit straks waarmaken in de nieuwbouw. 
 

Uitnodiging

Denkt u / denk jij mee over de nieuwbouw Vredense Hof?

De bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden georganiseerd op woensdag 5 februari van 09.00 - 12.00 uur en op maandag 10 februari van 13.00 - 16.00 uur in Hotel Frerikshof, Frerikshof 2 in Winterswijk. De eerste bijeenkomst op 5 februari is bedoeld voor medewerkers van de Vredense Hof. Voor deze bijeenkomst zijn ook managers van andere locaties en afdelingen van Marga Klompé uitgenodigd. Op 10 februari hopen we behandelaars, cliënten of familie van cliënten van de Vredense Hof te verwelkomen. Aanmelden voor de bijeenkomsten kan hieronder. Dat gaat eenvoudig door je naam in te vullen en de bijeenkomsten aan te klikken die je wilt bijwonen. Daarna klik je op 'verzenden'. 

Aanmelden voor de eerste bijeenkomst kan tot en met woensdag 29 januari. Voor de tweede bijeenkomst is aanmelden tot maandag 3 februari mogelijk. Op 2 maart van 09.00 - 12.00 uur is er een gezamenlijke vervolgbijeenkomst in hotel Frerikshof.

Ik kom op:


Dichtbij het centrum

Hoewel het tijdelijke gebouw Vredense Hof van hoge kwaliteit is, voldoet het niet meer voor de generatie die er nu woont en er straks gebruik van gaat maken. Voor deze locatie zoeken we een goede plek om nieuw te gaan bouwen. Het is de wens van Marga Klompé om dichtbij het centrum te zitten. In de buurt van voorzieningen met meer reuring. Zodat ouderen zo lang mogelijk kunnen meedoen en onderdeel van de maatschappij zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer je bij je vader of moeder op bezoek gaat, je eenvoudig iets samen kunt ondernemen. Lekker iets drinken op een terrasje, even wandelen door het centrum of samen wat boodschapjes doen. 

Ook zoekt Marga Klompé verbinding met de wijk. We willen een functie in en voor de buurt vervullen door een open en gastvrije locatie te zijn. Met buren die zich vrij voelen om binnen te lopen om een praatje maken. En misschien met bewoners meedoen aan activiteiten. Naoberschap zoals dat in de meeste buurten gewoon is.