Lees meer over de nieuwbouwplannen

13 oktober 2020

De Molenberg ontvangt cheque van het Oranje Fonds Buurtcadeau

In augustus werden we verrast met het volgende bericht:
 
Enige tijd geleden (week 2, 2020) is er een Postcode Loterij Straatprijs terecht is gekomen op de postcode 7141PD, Blikslager in Groenlo.  
 
En in elke buurt waar een Postcode Loterij Straatprijs valt, zoekt het Oranje Fonds een buurtorganisatie of bewonerscollectief om extra te ondersteunen in hun belangrijke werk. Zo kwamen zij uit bij De Molenberg (Marga Klompé Groenlo). Om in aanmerking te komen voor het Oranje Fonds Buurtcadeau. 
 
Het Oranje Fonds Buurtcadeau; is voortgekomen uit de samenwerking van het Oranje Fonds met de Nationale Postcode Loterij. Een groot deel van onze fondsen ontvangen wij ook van de Nationale Postcode Loterij. In elke buurt waar een Postcode Loterij Straatprijs valt, zoekt het Oranje Fonds daarom een buurtorganisatie of bewonerscollectief om extra te ondersteunen in hun belangrijke werk. 
 
We vonden het fantastisch dat wij een aanvraag konden indienen voor het buurtcadeau. In De Molenberg Marga Klompé hebben we het al regelmatig gesproken over een rolstoelfiets. Zodat bewoners van De Molenberg en bewoners uit Groenlo, die rolstoel afhankelijk zijn, samen met een mantelzorger of vrijwilliger een ritje kunnen maken met de fiets door onze mooie omgeving. Als organisatie hebben we deze aanvraag ingediend en onlangs hebben we hiervoor een Cheque ontvangen van €3000.-. Een geweldig bedrag om onze wens te vervullen.
 
Onze dank gaat uit naar het Oranje Fonds Buurtcadeau.

 

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail