Lees meer over de nieuwbouwplannen

25 juni 2024

Dagcentrum De Berkhof en Vredense Hof bundelen tijdelijk krachten

Onze Winterswijkse dagcentra De Berkhof en Vredense Hof bundelen per 1 juli tijdelijk hun krachten. Door een daling in het aantal bezoekers bij De Berkhof en de krapte op de arbeidsmarkt is besloten om samen te werken. "We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de beste manier is om de continuïteit en kwaliteit van zorg voor de bezoekers te waarborgen. Dit najaar beslissen we of deze samenwerking al dan niet definitief wordt," vertelt regiomanager Joris Schuurmans. Per 1 juli hebben we twee dagcentra in Winterswijk: Dagcentrum Pronsweide en dagcentrum Vredense Hof (inclusief DOS).

Langer veilig thuis wonen
Onze dagcentra bieden ouderen een gestructureerde dagindeling, afgestemd op hun wensen en behoeften. We ondersteunen zelfstandig thuiswonen door een breed scala activiteiten aan te bieden in een veilige en vertrouwde omgeving, waarin onze bezoekers zich thuis voelen.

Kom kennismaken
Het dagcentrum is vijf dagen per week geopend. Bent u benieuwd of dagcentrum Vredensehof of Pronsweide iets voor u of iemand die u kent kan betekenen? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken. We vertellen u graag meer over onze activiteiten en de mogelijkheden die we bieden. Om een afspraak te maken voor een kennismaking, kunt u contact opnemen met:

  • Dagcentrum Vredense Hof (inclusief DOS)
    serviceloket@szmk.nl of bel naar 0544 - 47 41 14
  • Dagcentrum Pronsweide
    dagcentrum.pronsweide@szmk.nl of bel naar 0543 - 54 66 11

Kijk voor meer informatie op onze pagina dagcentrum.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail