Informatie rondom coronaLees meer

10 september 2021

Huurappartementen voor dementievriendelijk thuiswonen in de Kattenberg in Aalten

De gemeente Aalten, de Woonplaats en Marga Klompé zijn een uniek samenwerkingsproject gestart. In het centrum van Aalten aan de Varsseveldsestraatweg, bieden wij in de Kattenberg een nieuwe woonvorm aan. Naast appartementen voor senioren, worden appartementen die vrijkomen verhuurd aan samenwonenden waarvan één van de partners beginnende dementie heeft.

U kunt hier samen zelfstandig blijven wonen, ook als in de toekomst de zorg toeneemt. Door de centrale ligging dichtbij voorzieningen, maatwerk op het gebied van wonen, welzijn, technologische ondersteuning en zorg willen we het mogelijk maken dat u zo lang mogelijk samen kunt blijven wonen. Een informatieflyer over de Kattenberg kunt u hier downloaden

Wooncoach
De Kattenberg heeft een wooncoach die aanspreekpunt en helpende hand is. U kunt bij hem aankloppen voor advies over welzijnsactiviteiten, begeleiding en nodige aanpassingen aan uw appartement. Ook voor hulp en ondersteuning in het contact met instanties, begeleiding van mantelzorg en het regelen van zorg kunt u een beroep op de wooncoach doen.

Interesse?
Wilt u een ruim en aangepast appartement huren? Dichtbij voorzieningen met volop mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen én ondersteuning van welzijn en zorg? We hebben nu enkele huurappartementen vrij. Heeft u belangstelling? Voor informatie over de appartementen, mogelijkheden, aanmelding en toewijzing kunt u vrijblijvend contact opnemen met de wooncoach. U kunt bellen of een mail sturen en een afspraak maken. U bent van harte welkom!

Jos Boersma - wooncoach de Kattenberg
Telefoon 06 8297 1497
Email j.boersma@szmk.nl

Bezoekadres
Varsseveldsestraatweg 14D
7122 CC Aalten

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail