22 juli 2021

Inloopmiddagen De Kattenberg

Dementievriendelijk wonen in De Kattenberg. In samenwerking met gemeente Aalten en de Woonplaats biedt Marga Klompé een unieke woonvorm aan in de Kattenberg in Aalten. We verhuren appartementen voor samenwonende partners van wie één beginnende dementie heeft. Zo kunt u samen met uw partner zelfstandig blijven wonen, ook als de zorg toeneemt in de toekomst.

Bij Marga Klompé vinden we het belangrijk dat u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Ook samen met uw partner. Met dit achterliggende idee is de woonvorm dementievriendelijk wonen in De Kattenberg opgericht. U wordt omringd met mensen die het leuk vinden om elkaar te helpen. Want dat is wonen in de Kattenberg: vertrouwd, veilig en met aandacht voor elkaar.

Om een goed beeld te geven van wonen in De Kattenberg, worden er twee inloopmiddagen georganiseerd op woensdag 28 juli en zaterdag 14 augustus. U bent op deze dagen van harte welkom tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Loop gerust eens binnen en hoor wat de mogelijkheden zijn van deze mooie woonvorm.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jos Boersma, wooncoach De Kattenberg.

Telefoonnummer: 06 - 8297 1497
E-mailadres: j.boersma@szmk.nl

Download hier de informatieflyer over inloopmiddagen
 

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail