Lees meer over de nieuwbouwplannen

01 juli 2024

Peter Meulenberg nieuwe bestuurder Marga Klompé

Per 1 september wordt Peter Meulenberg aangesteld als nieuwe bestuurder bij Marga Klompé naast Erwin Bomers. Hij volgt Marcel Duvigneau op die per september met pensioen gaat.
 
De afgelopen 15 jaar bekleedde Peter verschillende directiefuncties bij GGNet in Warnsveld. Als transitie-directeur werkte hij aan nieuwe concepten om de mentale zorg in onze regio’s toegankelijk te houden. Daarvoor was hij als directeur bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en financiën van GGNet.
 
Reinier Gosselink-Wolbrink, voorzitter van de raad van toezicht van Marga Klompé, is verheugd om Peter Meulenberg te verwelkomen bij Marga Klompé: “Ik zie in Peter een deskundige en enthousiaste bestuurder die goed past bij de cultuur van de organisatie. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, transitie en innovatie heb ik er alle vertrouwen in dat hij samen met Erwin de uitdagingen in de ouderenzorg succesvol zal aangaan.”
 
Deskundige en enthousiaste bestuurder
Peter kan zich helemaal vinden in de missie van Marga Klompé en kijkt er enorm naar uit om samen met zijn nieuwe collega’s en netwerkpartners de komende jaren invulling te gaan geven aan de uitgestippelde koers: “Met de krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende vergrijzing staan we voor een spannende klus. Tegelijkertijd ben ik erg enthousiast over de richting die Marga Klompé is ingeslagen en ben ik er zeker van dat we samen tot duurzame oplossingen gaan komen.”  
 
Samen met bestuurder Erwin Bomers vormt hij een collegiaal bestuur. Erwin kijkt uit naar de komst van zijn nieuwe collega-bestuurder: “Ik heb er vertrouwen in dat we met Peter de ingezette koers en structuur kunnen voortzetten en dat het gedachtegoed van Marga Klompé in goede handen blijft.”
 

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail