Lees meer over de nieuwbouwplannen

16 maart 2022

Winnaar Health Valley Bridge Prize 2022

Het gezamenlijke project ‘COPD Thuismonitoring’ van Marga Klompé, SKB, NAAST en Sensire heeft de Health Valley Bridge Prize 2022 gewonnen! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest veelbelovende project op het gebied van zorginnovatie. Het project kreeg ruim 46% van de stemmen.
 
Longverpleegkundige Anne Dieker werkte vanuit Marga Klompé mee aan het project: “Ontzettend leuk dat we de prijs hebben gewonnen. Het is een mooi project waar we met meerdere partijen aan gewerkt hebben. Een fijne samenwerking waardoor we elkaar nu makkelijker weten te vinden. Ook de lijn naar de patiënt is korter geworden. Door de app die we gebruikten, hadden we de COPD-patiënten beter in beeld. Het was een intensieve periode en dan is het zeker een opsteker als je deze prijs wint.”
 
De winnaar ontvangt de prestigieuze Health Valley Bridge Prize 2022 en een bedrag van 15.000 euro. “Met dit bedrag kunnen we weer verdere stappen zetten om onze gezamenlijke zorg te verbeteren”, laat verpleegkundig specialist Longgeneeskunde Lisette Drenthen van het SKB weten. “Waar het bedrag precies aan wordt besteed, gaat in overleg met alle partijen.”
 
Namens het Marga Klompé, SKB, NAAST en Sensire: Bedankt voor het stemmen!
 
Meer informatie over het project COPD Thuismonitoring en de Health Valley Bridge Prize? Bekijk ons nieuwsbericht van 11 maart hierover of kijk op de website van Health Valley.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail