13 mei 2024

Onze bewoners zijn er weer bij: Zwarte Cross 2024

Van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli krijgen onze bewoners weer een eigen plek op het terrein van de Zwarte Cross. Inmiddels een oude vertrouwde plek: samen met onze medewerkers mogen zij weer Stamcafé De Schans runnen. Voor een flinke dosis ouderwetse gezelligheid.

Overdag bent u van harte welkom voor een goed gesprek met onze ervaren Zwarte Crossers op leeftijd, een potje klaverjassen, een olderwets lekker breudjen of advocaatje. En dit allemaal onder het genot van muziek uit de goede oude tijd.

Een terugblik op vorig jaar
Zwarte Cross 2023 was een doorslaand succes. Onze bewoners hebben ‘onmeundig’ genoten. Vooral onze bewoner meneer Tervoert. Als ervaren motorcrosser ging vorig jaar zijn wens in vervulling: nog één keer de crossbaan op. Wat heeft hij genoten. “De Feestfabriek zorgde ervoor dat hij de magie van de crossbaan kon herbeleven. Tot op de dag van vandaag heeft meneer het er nog steeds over. Dan straalt hij helemaal. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor,” vertelt Henk Hogevonder, regiomanager bij Marga Klompé. “Dit jaar hopen we onze bewoners opnieuw een onvergetelijke ervaring te bieden. We hebben meer voorbereidingstijd gehad en pakken groter uit. Ook bewoners van onze andere locaties zijn welkom. Er worden bussen ingezet om het vervoer van en naar de locaties te regelen. Samen gaan we er weer iets moois van maken.”
 
Dit jaar wordt nóg leuker: Stamcafé De Schans krijgt een wedstrijdelement erbij. In de Crosstalgiequiz strijden jong en oud samen om de titel van betweter. En voor de sportieve fanatiekelingen is er nu de Cross Geheugentrainer: stap je op de fiets terwijl je je hersenen traint.

Kom langs en beleef samen met onze bewoners unieke en bijzondere momenten. Dit wilt u niet missen. We zien jullie graag op 18, 19, 20 en 21 juli in Stamcafé De Schans.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail