Wijkteams thuiszorg Winterswijk

Binnen de gemeente Winterswijk zijn meerdere wijkteams van Thuiszorg Marga Klompé werkzaam. De teams bestaan gemiddeld uit ongeveer 15 medewerkers met diverse benodigde deskundigheden. Ieder team bedient een bepaalde buurt of wijk. Daardoor is er altijd een team bij u in de buurt die in uw zorgvraag kan voorzien. Er komen vertrouwde hulpverleners bij u over de vloer. Dat is wel zo prettig. Thuiszorg Marga Klompé in Winterswijk: alle zorg binnen handbereik! 

Dag en nacht bereikbaar

De wijkteams van Thuiszorg Marga Klompé bieden huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging gedurende de dag en de avond. Indien zorg tijdens de nacht nodig is dan wordt deze zorg geleverd door het bereikbaar verpleegkundig team van Thuiszorg Marga Klompé.

Indicatie huishoudelijke verzorging via de gemeente Winterswijk

De huishoudelijke verzorging valt sinds 1 januari 2007 onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en begeleiding valt sinds 1 januari 2015 tevens onder de Wmo. Dit houdt in dat de gemeente Winterswijk indiceert óf en hoeveel hulp/begeleiding u nodig heeft. U kunt bij het Wmo-loket een aanvraag indienen. Via de website van de gemeente is informatie te verkrijgen over huishoudelijke zorgverlening en begeleiding: 

Contact opnemen over thuiszorg in Winterswijk

Meer weten over de indicatiestelling en de aanmelding voor thuiszorg in Winterswijk? Wij helpen u graag. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur contact opnemen met afdeling Service & Bemiddeling van Marga Klompé.