Voor een nieuwe authenticatie ontvang ik maar geen sms op mijn mobiel, hoe kan dit?

Heeft u onlangs een nieuw mobiel nummer gekregen? Zo ja, dan is het noodzakelijk dat dit nieuwe nummer in het dossier wordt ingevoerd. Dit kunt u doen door het serviceloket te bellen en uw nieuwe mobiele nummer aan ons door te geven. Heeft u geen nieuw mobiel nummer, maar lukt het inloggen niet? Neem dan contact op met het serviceloket. Dan zoeken wij samen met u uit wat hier de oorzaak van kan zijn.