Welkom

Wij heten u van harte welkom als vrijwilliger bij Marga Klompé. Fijn dat u bij ons bent. Het allerbelangrijkste van het werk dat u bij ons gaat doen, is de meerwaarde hiervan voor cliënten. Dankzij uw inzet kunnen zij aan veel activiteiten meedoen en zo het beste uit elk moment halen.
 
U heeft een welkomstmap ontvangen met daarin de vrijwilligersovereenkomst. Heeft u deze getekend aan ons retour gestuurd? Wijzigingen in uw situatie, bijvoorbeeld u verhuist of gaat stoppen, kunt u doorgeven aan de coördinator vrijwilligers op uw locatie.

Misschien bent u op zoek naar meer informatie over het vrijwilligerswerk bij Marga Klompé. U vindt hier een algemene omschrijving van de taken die u als vrijwilligers kunt verwachten. Ook delen wij hier graag het vrijwilligersbeleid met u. Hierin leest u wat wij belangrijk vinden in het werk dat u bij ons komt doen en hoe wij ons daarvoor inzetten. Hoe wij met elkaar omgaan binnen Marga Klompé kunt u hier nalezen.

Wij hopen dat u zich thuis voelt bij onze organisatie en dat u veel waardering en voldoening uit uw werk als vrijwilligers haalt. Wij zijn heel blij met uw hulp en wensen u veel plezier toe.