2 Woonbegeleiders / verzorgenden

Parttime  |  Wisselende diensten  |  De Berkhof, Winterswijk

Marga Klompé zoekt 2 woonbegeleiders/verzorgenden voor woonzorgcentrum de Berkhof

Functieomschrijving: 
JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende  samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van bewoners in de woningen van locatie de Berkhof. Je zorgt voor een plezierige woonsituatie  waarin de bewoners welzijn, veiligheid en ondersteuning bij de dagelijkse zorg vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de bewoners die er wonen en je hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou minimaal een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ 4, uitstroomfase verpleegtechnische vaardigheden en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kan verbindend communiceren, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? We ruimte hebben voor twee nieuwe collega’s vanwege pensionering vanaf juni 2019. We zoeken woonbegeleiders/verzorgenden voor 16 uur en 24 uur maar andere contractvormen zijn bespreekbaar. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen?
Voor vragen kun je terecht bij afdeling HR,tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 26 april via de vacaturelink op onze website.                                                                                                                     

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren