Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, zoals een meerkeuzesysteem. Zo maken we het mogelijk voor jou om ons arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je een deel van de eindejaarsuitkering inruilen voor een bepaald doel, zoals een fiets of als aanvullend pensioen.

Ook hebben we een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan collectiviteitverzekeringen met zorgverzekeraars: IZZ, Salland, Menzis, Avero Achmea en Agis of korting bij schadeverzekeringen. Ook kun je meedoen met een fietsplan of een aantal van je vakantieuren kopen of verkopen. Bekijk hier de CAO 2018-2019.

Kindervakantiefestijn in de zomer

​Medewerkers met kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen tijdens de zomervakantie bij Marga Klompé meedoen met het kindervakantiefestijn. Dat is geen reguliere kinderopvang maar een festijn waarbij de kinderen onder deskundige leiding spelen, creatief bezig zijn en er op uit gaan. Marga Klompé wil medewerkers hiermee in staat stellen in de zomervakantie te werken zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de opvang van de kinderen.