Assistent Woonbegeleider/helpende

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Oost Gelre-Groenlo

Ben jij een Helpende niveau 2 en ondersteun je graag bij het wonen, de basiszorg en het welzijn van de cliënten? Wil je afwisseling en dynamiek in je werk en wil je graag werken in een organisatie die diverse opleidingsmogelijkheden heeft? Reageer dan snel, want op korte termijn zijn de somatische teams in Groenlo op zoek naar een:

Assistent Woonbegeleider/helpende

regio Oost Gelre- Groenlo

JIJbent als assistent woonbegeleider medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij wonen, de basiszorg en het welzijn van onze cliënten op de somatische afdelingen (Koerboom, Marhulzen en Oosteresch). Je werkzaamheden lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeften van de cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige en geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma helpende niveau 2. Je bent flexibel en bent bereid om op meerdere somatische afdelingen te werken. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor 20 uur voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als Assistent Woonbegeleider/helpende  ingeschaald in FWG 25 van de cao VVT ( € 1.747,66- €2.397,39)


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen?                                                                                                                                                                   
Voor inhoudelijke vragen kun  je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 28 mei 2019 via de vacaturelink op onze websiteDe gesprekken vinden plaats in week 23.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren