Basis-psycholoog

Parttime  |  Dag  |  regio Winterswijk

Zorgcombinatie Marga Klompé zoekt op korte termijn een basis-psycholoog in de regio van Winterswijk

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Marga Klompé kent naast de reguliere verpleeghuiszorg ook een afdeling PG intensief en een revalidatieafdeling.  Jij maakt als basis-psycholoog onderdeel uit van de vakgroep psychologie, op dit moment bestaande uit drie psychologen en een psychodiagnostisch medewerker. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam.

Wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken van stoornissen, beperkingen en mogelijkheden van onze cliënten. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek en je geeft individuele behandeling  en begeleiding.
  • Je adviseert en begeleidt zorgteams en naasten van de bewoners op het gebied van de omgang met onze cliënten.
  • Je levert een bijdrage aan het geven van scholing, waaronder het geven van klinische  lessen en scholing voor het omgaan met onbegrepen gedrag.
  • Je draagt bij aan beleidsontwikkeling met betrekking tot eigen vakgebied en cliëntenzorg.

 Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding tot basis-psycholoog en in het bezit van een BIG-registratie.
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en affiniteit met onze doelgroep.
  • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je bent flexibel, enthousiast en ambitieus.
  • Het begeleiden en coachen van collega’s zit in je; je hebt aantoonbare competenties op het gebied van begeleiding, verworven door ervaring en/of opleiding.

Wat bieden wij je:
Wij bieden je een baan met veel variatie in het werk. Je wordt hoofdzakelijk ingezet in Winterswijk. We bieden jou een dienstverband van minimaal 24 uur met een maximum van 32 uur tot eind december 2019, met mogelijkheid tot verlenging. De uren en werkdagen worden in overleg vastgesteld want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring, conform de CAO VVT FWG 60. (min. € 3.088,- max. € 4.583,-).   Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan en een aanvullende reiskostenregeling.

Heb je vragen?
Voor vragen kun je terecht bij Marlies Heetvelt, Regio Manager Winterswijk. Zij zal je graag helpen om je vragen te beantwoorden. Zij is te bereiken op tel. 06-10492686 of per mail naar m.heetvelt@szmk.nl.

Interesse in deze functie bij Marga Klompé?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren via de sollicitatie link op onze vacaturepagina. Wij sluiten de vacature op 30 april 2019. De gesprekken zullen in mei plaatsvinden.

 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren