Fysiotherapeut

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Pronsweide Winterswijk

Kom jij ons tijdelijk ondersteunen?

JIJ geeft als fysiotherapeut in multidisciplinair teamverband inhoud aan de behandeling en zorgverlening aan cliënten op basis van het behandelplan. Je onderzoekt en diagnosticeert cliënten vanuit multidisciplinair perspectief en bent verantwoordelijk voor de uitvoering, de evaluatie en bijstelling van de behandeling en begeleiding. Je maakt onderdeel uit van een team van enthousiaste fysiotherapeuten. Je ontvangt leiding van de regiomanager.


WIJ vragen van jou een HBO opleidingsniveau met een diploma fysiotherapie en bij voorkeur affiniteit met de doelgroep. Je bent klantgericht, ondernemend, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt gestructureerd werken zowel zelfstandig als in teamverband. Je beschikt over een grote mate van tact, geduld en het vermogen om cliënten te stimuleren en activeren. Je herkent je in onze kernwaarden en kunt een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage leveren aan ons team. Daarnaast ben je BIG geregistreerd en ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team tijdelijk versterken? We zoeken een fysiotherapeut per heden t/m 1 november met mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsduur bedraagt minimaal 20 en maximaal 30 uur. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 55 ( min €2.534,- max €4.021,-) van de CAO VVT.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl

Vragen?
Bel dan met de afdeling fysiotherapie Pronsweide. Tel:0543-546611 of mail naar fysio.pronsweide@szmk.nl

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie uiterlijk 16 april a.s. via de sollicitatielink.

De vacature wordt zowel in- als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang, waarbij het voorkeursbeleid wordt gehanteerd.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren