HR adviseur met aandachtsgebied vitaliteit en gezondheid

Parttime  |  Dag  |  Marga Klompé

Kom jij het HR team versterken?

De afdeling HR is volop in ontwikkeling. Ben jij een resultaatgerichte HR professional met passie voor vitaliteit en gezondheid? Beschik je over daadkracht, overtuigingskracht,  innovatief vermogen en is procesmatig werken jouw sterke kant? Lees dan snel verder, misschien is dit de vacature waar jij naar op zoek bent!

 

Binnen onze HR-afdeling ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van onze medewerkers in de breedste zin van het woord. Voor de functie HR Adviseur – vitaliteit en gezondheid zijn we op zoek naar een echte teamplayer die ons ambitieuze team komt versterken en verder inhoud wil gaan geven op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

JIJ bent als HR adviseur gesprekspartner van medewerkers, teams en managers. Zij kunnen bij jou terecht voor vraagstukken op het gebiedvan vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Je speelt proactief in op HR-vragen en dilemma’s uit jouw aandachtsgebied. Je adviseert en ondersteunt bij de implementatie, ontwikkeling en uitvoering van het preventie- en gezondheidsbeleid. Jij zorgt ervoor dat medewerkers fit en vitaal zijn en de juiste balans hebben. Je helpt hen met het terugvinden van het werkplezier. Dit gaat in sommige gevallen gepaard met duurzame gedragsveranderingen. Je neemt de regie op verschillende HR projecten en je geeft hier in samenspel met anderen uitvoering aan. Je hanteert het uitgangspunt dat teams gericht zijn op eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.  Samenwerken, samendoen en daarmee van elkaar leren en verbeteren is vanzelfsprekend. Jij bent hun aanspreekpunt en vraagbaak en specialist in je vak. Een mooie uitdaging dus, waarin je met jouw overtuigende persoonlijkheid veel impact kunt hebben in onze organisatie. Hoe kunnen we de organisatie gezonder maken, denk jij met ons mee?

Je werkt nauw samen met de ARBO-coördinator/preventiemedewerker en andere collega HR adviseurs en de verschillende HR experts.

Naast genoemde thema’s vind jij het leuk om je bezig te houden met de volgende taken:

  • Het opzetten van een preventie- en gezondheidsbeleid;
  • Het projectmatig opzetten van gezonde en sportieve activiteiten;
  • Gespreksmatig bezig zijn met leefstijl advisering;
  • Het verzorgen van interne trainingen en workshops met de focus op vitaliteit;
  •  Advies rondom duurzame inzetbaarheid;
  • Beheersmatige taken rondom het gehele proces van re-integratie.


WIJ vragen van jou een afgeronde HR opleiding op HBO niveau en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als HR-adviseur met bijbehorend specialisme. Je hebt daarbij aandacht voor zowel de harde als de zachte kant van het HR vakgebied.  Wij zoeken een analytische, oplossingsgerichte collega die goed in staat is op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast is kennis verreist van gedachtengoed rondom vitaliteit en gezondheid, methodieken en de verschillende gespreksniveaus. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk. Je hebt kennis en ervaring met organisatie- en veranderprocessen en  ruime ervaring opgedaan met het opstellen van beleidsvoorstellen- en adviezen. Als vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten en organisatie. Kom jij ons HR team versterken? Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Het betreft een functie voor min. 24 uur per week. Wij bieden jou een arbeidscontract voor 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

  • een salariëring in schaal FWG 55 (min. €2533,15 max €4021,18 o.b.v. 36 u) van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald.
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

 

Interesse?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor 11 juni a.s. via onderstaande sollicitatiebutton!  Heb je vragen of wil je graag wat meer weten? Bel dan met Astrid ter Keurs Sr. HR adviseur te bereiken via 06- 13445076 of Dick Nijman Arbeidsdeskundige te bereiken via 06-53796177. We komen graag met je in contact.

 

Solliciteren