Huishoudelijke hulpen

Parttime  |  Dag  |  Thuiszorg, regio Lochem

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

JIJ bent als huishoudelijk hulp een kei in het organiseren van het huishouden van de cliënt. Je stemt af met de cliënt welke huishoudelijke werkzaamheden de cliënt zelf doet, samen worden gedaan en wat jij doet. Het belangrijkste is dat je de cliënten een luisterend oor biedt.

 

WIJ vragen van jou dat je zelfstandig kan werken, minimaal 18 jaar oud bent en woonachtig bent in de regio Lochem. Je bent zorgzaam en beschikt over invoelend vermogen.

 

Wij willen je graag zo snel mogelijk verwelkomen in ons team.


SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten.  Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd waarbij we graag met je in gesprek gaan over het aantal contracturen. Je wordt ingeschaald in de CAO VVT excl. 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk via de vacaturelink.

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem gerust even contact met ons op!  Je kunt telefonisch contact opnemen met Thea Meijerink, coördinator huishoudelijke verzorging op het nummer 06-82710068 of Marja Verhoeven, coördinator huishoudelijke verzorging op het nummer 06-13323191

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen

Solliciteren