Medewerker huishouding en dienstverlening - alg. schoonmaak

Parttime  |  Dag  |  De Hoge Weide

Kom jij ons team versterken?

JIJ draagt met een klein team graag zorg voor het schoonmaken van de openbare ruimtes, groepswoningen, verpleegafdelingen volgens het vastgestelde schoonmaakprogramma. Het verrichten van dienstverlenende werkzaamheden, waaronder de was- en linnenvoorziening, kan ook tot jouw takenpakket behoren.


WIJ vragen van je, een opleiding op LBO-niveau gericht op huishoudelijke werkzaamheden of aantoonbare werkervaring in het werkveld. Je kunt de werkzaamheden zelfstandig verrichten. Je bent fysiek in staat om verschillende vormen van huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren. Je bent in staat om in opdracht gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Je werkt netjes, hygiënisch en je bent zo nodig bereid om scholing te volgen. Je bent op korte termijn en flexibel inzetbaar.

 

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? De functie betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Wij bieden je een contract voor 9 uur per week.

Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 15 van de CAO VVT

(€ 1592,10-€ 2131,18)


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

 

Heb je vragen?                                                                                                                                                               

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Anne Stokkers (Projectmanager Facilitaire Dienst). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

 

Interesse in Marga Klompé? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor donderdag 21 maart 2019 via de vacaturelink.  De gesprekken vinden plaats op vrijdag 29 maart op de Hoge Weide (Lochem).

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

 Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren