Twee leerwerkcoaches

Parttime  |  Dag  |  Marga Klompé

Wij zijn op zoek naar jou!

De afdeling HR is volop in ontwikkeling. Ben jij digitaal vaardig en heb je affiniteit met digitaal leren en leertechnologie? Ben jij daarnaast resultaatgericht, daadkrachtig en vind jij het leuk om met groepen te werken en groepsprocessen te doorgronden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jij bent als leerwerkcoach gesprekspartner voor medewerkers, teams en je directe collega’s. Jij vindt het leuk om iedere dag de medewerkers te stimuleren het beste uit zichzelf, de andere en elkaar te halen! Je neemt de regie en bent verantwoordelijk voor het bewaken en bevorderen van een goed leerklimaat, pakt de organisatie en coördinatie op en verzorgt leeractiviteiten. Als leerwerkcoach weet jij medewerkers te coachen in ontwikkeling, talenten te benutten en (te) laten reflecteren op eigen handelen. Hierin toon je lef, enthousiasme en creativiteit.  Om het leerklimaat goed te kunnen borgen, kun jij op uitstekende wijze leervragen naar boven halen en het leren op de werkplek vormgeven door je kennis en ervaring met beroepspraktijkvorming. Medewerkers zijn gefaciliteerd en uitgedaagd, zodat zij optimale dienstverlening kunnen bieden aan de cliënten van Marga Klompé. Daarbij weet jij een frisse kijk te geven op veranderingen en ontwikkelingen ten aanzien van de taakvolwassenheid in teams. Stage en leeractiviteiten zijn op jouw eigen gebied gecoördineerd, waarbij je de ontwikkelingen op het gebied van opleiden, leren en ontwikkelen én de arbeidsmarkt niet uit het oog bent verloren. Verder zoeken wij een leerwerkcoach die affiniteit heeft met aanpassen en herschrijven van beleidsstukken met betrekking tot zowel interne als externe ontwikkelingen.

 

Wij vragen van jou een relevante opleiding op minimaal mbo niveau 4 aangevuld met enkele jaren werkervaring.  Daarnaast is kennis verreist van gedachtengoed rond leren en ontwikkelen, methodieken en de verschillende gespreksniveaus. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk. Als leerwerkcoach herken jij jezelf in de volgende punten en vaardigheden:

  • Je hebt een lerende houding en interesse in nieuwe ontwikkelingen;
  • Signalerend vermogen om kansen op te pakken en te vertalen naar passende (leer)oplossingen;
  • Je vindt het prima om zelfstandig te werken en weet hierin prioriteiten te stellen;
  • Je bent in het bezit van een zekere oplettendheid en laat je niet afleiden door andere factoren;
  • Overtuigingskracht en volharding; je weet tegenstellingen te overbruggen.

 

Samen zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

  • een salariëring in schaal FWG 45 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €2.338,- en max. €3.153,- bij 36 u/w) excl. 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering.
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

 

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Wij bieden jou een arbeidscontract voor de duur van twee jaar. Je wordt ingeschaald o.b.v. opleiding en ervaring, conform de CAO VVT.

Interesse?
Dan nodigen we je uit om voor 29 maart 2019 te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton!  Heb je vragen of wil je graag wat meer weten? Bel dan met Sabine Nijhuis, Adviseur Leren en Ontwikkelen te bereiken via 06-13511896. We komen graag met je in contact.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

 

 

Solliciteren