VAKANTIEWERK HUISHOUDING-HORECA-FACILITAIR

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Marga Klompé

Ben je op zoek naar leuk, afwisselend en zinvol vakantiewerk?

Ook als je geen zorgopleiding volgt, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de zomerperiode 2019! Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of de facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen op één van onze locaties en verdien je vakantiegeld bij elkaar!

Wat vragen we van jou?
Je bent enthousiast, staat ervoor open om te leren en bent minimaal 16 jaar. Specifiek voor de horeca verwachten we geen 9 tot 5 mentaliteit en enige affiniteit met de horeca.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een leuke plek om te werken. In de zorg kun je echt wat betekenen voor een ander. Je ontvangt mooi salaris en komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is!

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Interesse?

“Voor ons werkgebied Aalten zijn wij op dit moment helemaal voorzien van vakantiekrachten voor de vacature! Heb je interesse in vakantiewerk? Solliciteer dan voor één van onze andere regio’s. Jouw sollicitatie voor Aalten kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.”Reageer snel op door op onderstaande sollicitatie button te klikken en boek alvast je vakantiewerk in 2019! In je motivatie kun je zelf je voorkeur voor een of meer locaties aangeven. We zullen je gegevens doorsturen naar onze regiomanager(s), zij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen voor in het inplannen van een kennismakingsgesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen? Bel dan met de afdeling HR T 0544 - 47 41 00.

Solliciteren