Verpleegkundige voor de somatische afdelingen

Parttime  |  Wisselende diensten  |  De Molenberg

Word jij onze nieuwe collega?

Functieomschrijving: 
JIJbent als verpleegkundige samen met je teamleden van de afdeling (Koerboom, Marhulzen of Oosteresch) verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau tot verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uren per week. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 (min. € 2.338,- max. € 3.153,-) van de CAO VVT.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun  je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 23 april 2019 via de vacaturelink op onze website

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren