Verpleegkundige

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Beth San en Ambtshuis

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

JIJ bent als Verpleegkundige samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners in het woonzorgcentrum. Je zorgt voor een plezierige woonomgeving. Je taken lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeftes van de bewoners. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

 

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verpleegkundige niveau 4 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.


SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor 20-24 uur per week en een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl. Woonzorgcentra Beth San en het Ambtshuis zijn appartementencomplexen voor verzorgd wonen. In deze appartementencomplexen zijn allerlei voorzieningen en activiteiten die gericht zijn op zo lang mogelijk vertrouwd en zelfstandig wonen.

 

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Sandra Veerbeek, Regiomanager Aalten en Bredevoort,  tel. 06 –23 40 07 87.

 

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk op 2 mei a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteren