Verpleegkundige

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Thuiszorg Aalten

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

JIJ bent als verpleegkundige  verantwoordelijk voor de complexe en intensieve zorg aan cliënten thuis. Je geeft de cliënt voorlichting en advies m.b.t. zorgvragen en voert verpleegkundige handelingen uit, met als doel dat de cliënt zich zo lang mogelijk kan handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verpleegkundige niveau 4 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent.  Daarnaast ben je BIG geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs en auto.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team in de regio Aalten versterken? Wij bieden jou de mogelijkheid voor een contract van 16-20 uur. Graag gaan we met je in gesprek over deze functie met mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als verpleegkundige wordt je ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT.


Interesse in Marga Klompé en het werken in de thuiszorg?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Susan Oostendorp, Coördinator  Thuiszorg Regio Aalten, tel. 0544 – 47 41 00.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 27 februari a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina.

 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteren