Verzorgende IG

Parttime  |  Wisselende diensten  |  TMK Oost Gelre-Berkelland

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

JIJ bent als verzorgende verantwoordelijk voor de zorg aan cliënten thuis. Je ondersteunt de cliënt om zich zo lang mogelijk te handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg en woonleefklimaat. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.


WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent.  Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Dit is bij de thuiszorg van Marga Klompé ook mogelijk zonder wachttijd of gebroken diensten. Kom jij ons team in  één van de regio’s versterken? Graag gaan we met je in gesprek over deze functie met mogelijkheden voor een contract voor 16 uur en onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.


Interesse in Marga Klompé en het werken in de thuiszorg?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Idske Noordink, Coördinator gemeente Oost-Gelre en Berkelland, op het nummer 06 57 98 95 18.

Solliciteren?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 juni a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren