Verzorgenden / woonbegeleiders

Parttime  |  Wisselende diensten  |  de Pelkwijk, Winterswijk

Wij zoeken nieuwe collega’s

Marga Klompé zoekt een verzorgenden/woonbegeleiders voor woonzorgcentrum de Pelkwijk in Winterswijk.
 
Functieomschrijving: 
JIJ
draagt samen met je teamleden zorg voor een plezierige daginvulling voor de cliënten in het woonzorgcentrum op onze locatie De Pelkwijk. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Verschillende contracturen zijn bespreekbaar. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (min. € 1838,- max. € 2.668,-)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.szmk.nl.  

Het woonzorgcentrum De Pelkwijk is een appartementencomplex voor verzorgd wonen.
In het appartementencomplex zijn allerlei voorzieningen en activiteiten die gericht zijn op zo lang mogelijk vertrouwd en zelfstandig wonen. Er wordt gewerkt volgens de principes van belevingsgerichte zorg.

Heb je vragen?
Voor vragen kun je terecht bij het team HR, tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen je sollicitatie graag voor donderdag 25 april via de sollicitatielink op onze vacaturepagina.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren