Woonbegeleider/verzorgende

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Vredense Hof

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

Marga Klompé zoekt een woonbegeleider/verzorgende voor woonzorgcentrum Vredensehof.


Functieomschrijving: 
JIJbent als woonbegeleider/verzorgende  samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van bewoners in de woningen van locatie de Vredensehof. Je zorgt voor een plezierige woonsituatie  waarin de bewoners welzijn, veiligheid en ondersteuning bij de dagelijkse zorg vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de bewoners die er wonen en je hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou minimaal een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ 4, uitstroomfase verpleegtechnische vaardigheden en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kan verbindend communiceren, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.


SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? Het team zoekt een collega voor 28 uur ter vervanging van ziekte en zwangerschapsverlof die tijdelijk het team wil versterken. Hierna is er de mogelijkheid over te gaan tot een contract voor onbepaalde tijd. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en jouw wensen.
Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 (min. €1838,- max €2668,-) van de CAO VVT.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
Meer informatie: www.margaklompé.nl  

Heb je vragen?
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij  Suzan Mengerink en Susan te Paske, verzorgenden tel. 0543-546382 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij afdeling HR, tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé en deze vacature?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 22 april via onderstaande sollicitatiebutton. 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Solliciteren