Woonbegeleider / verzorgende

Parttime  |  Wisselende diensten  |  Vredense Hof, Winterswijk

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

Marga Klompé zoekt een woonbegeleider/verzorgende voor groepswonen somatiek Vredense Hof.


Functieomschrijving: 
JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende  samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van 8 cliënten in de groepswoningen somatiek in locatie de Vredensehof. Je zorgt voor een plezierige dag invulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou minimaal een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ 4, uitstroomfase verpleegtechnische vaardigheden en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. We zoeken een collega, die het leuk vindt om samen met het team zich verder te ontwikkelen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kan verbindend communiceren, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een medewerker voor 16 uur per week. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen?
Voor vragen kun je terecht bij afdeling HR, tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor vrijdag 26 april 2019

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren