Woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige

Parttime  |  Wisselende diensten  |  De Molenberg

Wij zijn op zoek naar jou!

Marga Klompé zoekt een  Woonbegeleider/ Verzorgende of verpleegkundige

 voor afdeling ‘t Slatman op de Molenberg (Groenlo)

 

JIJ draagt samen met je teamleden van afdeling ‘t Slatman (PG) zorg voor een plezierige daginvulling voor de cliënten waarin zij rust, veiligheid en structuur vinden. Op afdeling ‘t Slatman wonen 28 cliënten, verdeeld over 4 woningen. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van SZMK. Je coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je werkt in een taakvolwassen team onder verantwoordelijkheid van een regiomanager.


WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor 24-28 uur voor onbepaalde tijd.

Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT. Als verpleegkundige word je ingeschaald in FWG 45 van de cao VVT.


Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.szmk.nl.  

Heb je vragen? Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Judith Kroes, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 28 mei 2019 via de vacaturelink op onze website

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteren