Fitness 60+

Wilt u zelfstandig en zelfredzaam blijven én voldoende fit? Kom dan bij ons trainen. Speciaal voor senioren in Groenlo en omgevingen biedt fysiotherapie de Molenberg een 60+ fitness programma aan. Onder begeleiding van een fysiotherapeut werkt u aan uw lichamelijke conditie, balans/evenwicht en kracht. Door voldoende te bewegen kunnen lichamelijke problemen voorkomen worden. Hoe fitter u bent, hoe meer u kunt genieten van het leven.
 
Trainingsprogramma
Na een intake en een 0-meting stelt de fysiotherapeut een trainingsprogramma op  waarmee u op individueel niveau in een veilige, gezellige en sportieve omgeving kunt trainen. Gedurende het programma evalueren we regelmatig en zo nodig passen we de oefeningen aan. Ook wanneer u afhankelijk bent van een hulpmiddel bent u welkom.
 
Tijdstippen 60+ fitness

Dinsdag: 14.30 - 15.30
Donderdag: 14.45 - 15.45
  
Vrijblijvend proberen
Wilt u meer informatie over 60+fitness? Kom dan vrijblijvend een keer binnenlopen tijdens de fitnesslessen op deze dagen. De eerste twee keer zijn gratis. Daarna zijn de kosten €35,- per maand.
 
Locatie
De trainingen vinden plaats in de oefenzaal van fysiotherapie De Molenberg, Ziekenhuisstraat 7 in Groenlo. De oefenzaal bevindt zich in het souterrain (kelder). 

Meer informatie
Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer: 0544 - 47 33 31.