Modeshow met Isabella Mode

Donderdag 24 oktober is om 14.30 uur

Modeshow en verkoop in Marga’s Grand Café van de Molenberg. 

 

Isabelle Mode is in 1990 opgericht door het echtpaar Gerard van der Toorn en Esther Hoffmans en heeft zich vanaf die tijd voornamelijk gericht op de verkoop “aan huis”. Dit betekent dat de verkoop van damesmode plaats vindt in: bejaardentehuizen, serviceflats, ouderenbonden, dorpshuizen en dienstencentra. In de meeste gevallen wordt de verkoop vooraf gegaan door een modeshow waarbij de verschillende kleurcombinaties uit de collectie ruimschoots aan bod komen. Door de jarenlange ervaring heeft Isabelle een uitgebreide collectie kunnen samenstellen van alleen maar “sterke” merken afkomstig uit: Duitsland, Denemarken, Belgie en Nederland. Draagcomfort en een goede prijs/kwaliteits-verhouding zijn daarbij het uitgangspunt. De collectie van Isabelle is door de jaren heen sterk veranderd door de toenemende interesse voor moderne kleding bij veel senioren. Dit heeft geresulteerd in een afwisselende collectie met veel invloeden vanuit de jonge mode maar qua pasvorm nog steeds heel draagbaar voor dames van 55+.

Schoenmode Hermans uit Groenlo is ook aanwezig, de mannequins showen schoenen uit de nieuwe collectie. Tevens kunt u deze middag schoenen kopen.

Onder het genot van koffie/thee zullen mannequins nieuwe dames mode van Isabella mode aan u showen.  Na de modeshow is er gelegenheid om te kopen. Er is pasruimte aanwezig. 

Modeshow