Huis van de Buurt organiseert optreden Boh Foi Toch in kader van burendag

Op zondag 22 september organiseert het Huis van de Buurt Groenlo een optreden van Boh Foi Toch.

Burendag was de aanleiding om alle buren van Marga Klompé en City Lido hiervoor uit te nodigen.  


“Het Huis van de Buurt is een belangrijke spil in de omgeving”, vertelt medeorganisator Carla Adema. “Hoe leuk is het dan om samen met de buren iets te ondernemen? We hebben de samenwerking opgezocht met onze goede buur City Lido, zij waren direct enthousiast. Boh Foi Toch is nog steeds erg populair, ook onder de bewoners van Marga Klompé. We waren dan ook blij dat zij mee wilden werken aan een optreden”. 
 
Op zaterdag 24 augustus vindt de kaartverkoop plaats. Mensen die een uitnodiging hebben gehad kunnen dan hun kaarten kopen. Vergeet niet de uitnodiging mee te nemen, deze geeft recht op kaarten. Wees er wel op tijd bij, want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 
 
Het Huis van de Buurt is onder andere een initiatief van Marga Klompé. Het is een inloopvoorziening voor inwoners uit de gemeente Oost Gelre. Ontmoeten staat centraal. Er worden veel activiteiten georganiseerd tegen een kleine vergoeding. Iedere twee weken staat in de Groenlose Gids het activiteitenprogramma. In september bestaat het Huis van de Buurt alweer drie jaar. Veel mensen weten de weg al te vinden naar het Huis van de Buurt. Als iemand slecht ter been is, kan hij of zij gehaald en gebracht worden door de electrocar.

Boifoitoch