’t Talma

Marga Klompé biedt kleinschalig groepswonen in Laren voor dementerenden en mensen met lichamelijke klachten. ’t Talma ligt midden in het centrum van Laren, achter de oude melkfabriek. Het gebouw bevindt zich vlakbij winkels, horeca en overige voorzieningen. Zodat u het meeste uit elk moment kunt halen.

't Talma 1
't Talma 2
't Talma 3
't Talma 4
't Talma 5
't Talma 6
't Talma 7
't Talma 8
't Talma 9
't Talma 10

Veilig wonen in huiselijke sfeer

In ’t Talma kunnen de mensen veilig wonen in een huiselijke sfeer. Elke bewoner heeft een eigen een- of tweekamerappartement en een badkamer. Daarnaast is er in elke woning een gezamenlijke huiskamer. Ons uitgangspunt is dat mensen zo zelfstandig mogelijk wonen en leven. Zij houden zoveel mogelijk de regie over hun dagelijkse doen en laten. Bewoners kunnen hun eigen spullen meenemen en hiermee hun appartement inrichten, net als thuis.

In ‘t Talma zijn drie groepswoningen, verdeeld over twee verdiepingen. De woningen bieden elk plaats aan acht bewoners. Binnen 't Talma verblijven bewoners op de huiskamer die het beste bij hun beleving past. 

Mijn moeder woont fijn in ‘t Talma

Ze is een echt ‘mensenmens’ en vindt het gezellig om met medebewoners samen te zijn en activiteiten te doen zoals een spelletje Rummikub. Ze is zelfs gaan schilderen wat ze heel fijn vindt: ‘Wie had dat gedacht dat ik ooit zou gaan schilderen?’

Gerdien Sterk

De moeder van Gerdien woont in een groepswoning in ’t Talma in Laren

Woningaanbod

U ziet alle mogelijke woningen en woonvormen van 't Talma. Als u op een woning klikt, ziet u de wachttijd. 

Heuvelstraat 1a, LAREN (Gld)

Groepswoning somatiek, 't Talma

Heuvelstraat 1a, LAREN (Gld)

Groepswoning dementie, 't Talma