Dagcentrum De Hoge Weide

Dagcentrum de Hoge Weide biedt opvang in de vorm van begeleiding, verzorging, ondersteuning en behandeling aan thuiswonende cliënten met psychogeriatrische en/of chronische lichamelijke beperkingen.

Met plezier thuis blijven wonen

Als dagcentrum streven we ernaar om u zo lang mogelijk met plezier thuis te laten wonen. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten zoals geheugentraining, beweging, stimuleren van zelfredzaamheid ondersteuning bieden bij het leiden van een actief leven. Indien de indicatie er voor is kunt u gebruik maken van behandeling door fysiotherapie, logopedie, ergotherapie of diëtiste. Daarnaast adviseren en ondersteunen we mantelzorgers.

Ons dagcentrum is 5 dagen per week geopend. Voor deelname hebt u een passende indicatie nodig, graag helpen wij u om hierin de juiste weg te vinden. 

Meer informatie

Heeft u interesse in het aanbod van het dagcentrum of specifieke vragen? Mail dan naar serviceloket@szmk.nl of bel 0544 - 47 41 14. Het dagcentrum zelf is telefonisch van van 9.00 - 10.00 uur bereikbaar op 0573 - 28 96 80. Mailen kan natuurlijk altijd naar: db.dehogeweide@szmk.nl