Marga 1 2019

Marga | 11 In iedere Marga volgen we een collega. Wil jij de volgende zijn? Mail dan naar communicatie@szmk.nl . Een heerlijke wandeling in de omgeving van Laren Pauze! Tijdens mijn pauze eet ik de boterhammen die ik in de ochtend heb klaargemaakt. Verder niets bijzonders, gewoon brood met beleg en een paar stukken fruit. Ik eet wel graag met de collega’s van het Grand Café om even gezellig bij te praten. Tijd voor de workshop! Daar maak ik dus zelf de recepturen voor en elke kookworkshop is anders. Inmiddels heb ik al een hele map met recepturen en mijn wens is om daar ooit nog een kookboek van uit te geven. Uiteraard vertel ik voorafgaand aan de workshop iets over HACCP. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een menu en gaan we in groepjes koken. De deelnemers staan er altijd versteld van hoeveel mogelijkheden je hebt op kookgebied. Thuis kook ik ook nog een maaltijd, want ik houd van koken en eten. Lekkere recepten uitproberen en testen. Na een lange dag houd ik van wandelen en fietsen. Bij ons in Laren hebben we een mooie, bosrijke omgeving daarvoor. Voordat ik naar bed ga, lees ik graag nog even. En daarna goed slapen om de volgende dag weer fris te beginnen. Na de kookworkshop genieten we samen van alle gerechten die gemaakt zijn. En vervolgens doen we met z’n allen de afwas. Tijd om een kookworkshop voor te bereiden. Voor collega’s van kleinschalig wonen verzorg ik kookworkshops. De voorbereidingen hiervoor bestaan uit recepturen bedenken en inkopen doen. 12:00 13:00 14:30 17:00 18:00 19:30 22:30 Samen genieten van de gerechten van de kookworkshop Kookworkshop Boodschappen doen voor de kookworkshop

RkJQdWJsaXNoZXIy MTkxNTk=