Werken bij Marga Klompé

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die de beste zorg willen leveren aan onze cliënten. Want dat is waar wij ons dagelijks met veel plezier voor inzetten. We maken met elkaar het beste van elk moment. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, adviseur of manager bent. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Wil je graag bij Marga Klompé werken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct. Zit er geen passende functie voor je bij? Meld je aan voor de Job Agent. Hiermee blijf je via e-mail op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw ervaring en kennis. Uiteraard kun je ook contact opnemen met ons HR team op 0544 47 41 00. Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.

Naar leren en ontwikkelen
Functie Werktijd Uren Locatie
FunctieVerpleegkundige voor de thuiszorg regio Aalten (24-28 uur) WerktijdParttime UrenWisselende diensten Locatieregio Aalten
FunctieVerzorgenden IG WerktijdParttime UrenWisselende diensten LocatieThuiszorg Winterswijk
FunctieVerpleegkundigen en/of woonbegeleiders/verzorgenden WerktijdParttime UrenWisselende diensten LocatieDe Hoge Weide in Lochem
FunctieWoonbegeleider/verzorgende en een Verpleegkundige WerktijdParttime UrenWisselende diensten LocatieDe Mariënhof (Lichtenvoorde)
FunctieGastheren en/of vrouwen met een warm hart voor ouderen. WerktijdParttime UrenWisselende diensten LocatieSZMK
FunctieWoonbegeleiders/verzorgenden WerktijdParttime UrenWisselende diensten Locatiede Hoge Weide Lochem
FunctieOriëntatiebaan bij Marga Klompé WerktijdParttime UrenWisselende diensten LocatieSZMK
Functiemedewerker voeding en dienstverlening WerktijdParttime UrenWisselende diensten Locatie
FunctieFacilitair medewerker WerktijdParttime UrenWisselende diensten Locatie