Geestelijke verzorging

Heeft u als cliënt van Marga Klompé behoefte aan een vertrouwelijk gesprek? Wilt u een moment van vreugde delen? Bent u verdrietig of voelt u zich eenzaam? Dan zijn wij als geestelijk verzorgers beschikbaar om hierover met u in gesprek te gaan. Zo halen we samen met u het beste uit elk moment.

Een fysiotherapeut

Aandacht voor u als mens

Ook als u het even niet ziet zitten en stoom wilt afblazen of als u hardop wilt nadenken over uw leven tot nu toe, kunt u bij ons terecht. Samen terugkijken op uw leven of juist vooruitkijken naar uw levenseinde: alles is mogelijk. Als u gewoon een moment van bezinning zoekt staan we ook voor u klaar.

Wij hebben een open oor voor de cliënt en haar familie en vrienden. Aandacht voor u als mens is onze specialiteit. Dat kan in een persoonlijk één op één gesprek, maar ook groepsgewijs. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op onze vertrouwelijkheid. Wij zijn gehuisvest in de locaties van Marga Klompé.

Moreel Beraad

Ook onze medewerkers lopen tegen dilemma's aan. Welke mogelijkheden zijn er om met deze lastige situaties om te gaan? Hierover gaan wij met de teams in gesprek. Vooral de eigen normen en waarden worden hier niet in vergeten.

Neem contact op met onze geestelijke verzorgers

Hanny Wassink
h.wassink@szmk.nl 

Lotte Kleijn
L.Kleijn@szmk.nl 

Michelle van Leussen
M.vanleussen@szmk.nl