Verpleging thuis

Wat als u nog thuis woont en (tijdelijk) verpleging nodig heeft? In dat geval staat Marga Klompé voor u klaar met verpleging aan huis. Er kan tegenwoordig veel thuis, waarvoor u vroeger naar het ziekenhuis ging. Met de juiste ondersteuning en begeleiding van een verpleegkundige van Marga Klompé kunt u uw (gedeeltelijke) onafhankelijkheid weer terug krijgen. Dit zal uw levenskwaliteit verhogen. U kunt in veel gevallen de apparatuur en materialen thuis krijgen. Zo haalt u het beste uit elk moment.

Thuiszorg Marga Klompé biedt verpleegkundige hulp bij onder andere:

  • Injecteren
  • Pijnbestrijding
  • Omgang met apparatuur zoals infuus en sondevoeding
  • Wondverzorging
  • Stomaverzorging

Ervaren verpleegkundig team

Bij Thuiszorg Marga Klompé werken ervaren en deskundige verpleegkundigen. Zij werken in het bereikbaar verpleegkundig team dat 24-uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.

Specialismen

Binnen het verpleegkundig team zijn verpleegkundigen met een specifiek aandachtsgebied aan het werk. Onze specialisaties zijn hart- en vaatverpleging, oncologie en wond- en longverpleging. Ook kunnen we begeleiding bij terminale zorg en pijnbestrijding bieden. De verpleegkundigen hebben hiervoor aparte scholingen gevolgd. Hierdoor kunnen ze deze specifieke zorg volgens de nieuwste inzichten leveren. Door bijvoorbeeld specialistische wondverzorging kan in sommige gevallen ziekenhuisopname voorkomen worden of ontslag uit het ziekenhuis versneld worden. 

Mogelijkheden

Juist omdat er zoveel mogelijk is, nemen wij graag contact met u op of komen bij u langs. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de beste oplossing uw situatie. Bel gerust naar 0544 - 46 37 88 voor al uw vragen. 

Hoe krijgt u een indicatie voor verpleegkundige zorg?

De wijkverpleegkundige helpt u met het regelen voor de indicatie voor verpleging thuis. De indicatie wordt individueel vastgesteld op basis van uw vraag. De geïndiceerde zorg die u ontvangt wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Er is geen eigen risico of eigen bijdrage. Als u onder behandeling van een medisch specialist staat en de verpleegkundige zorg vanuit het ziekenhuis thuis wordt voortgezet, dan heeft u een verwijzing vanuit het ziekenhuis nodig.

Bent u in het bezit van een persoongebonden budget (pgb), ook dan kunt u bij ons terecht. Kortom: bij Thuiszorg Marga Klompé is alle zorg binnen handbereik!

Contact opnemen

Meer weten over de indicatiestelling en de aanmelding? Wij helpen u graag. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur contact opnemen met Thuiszorg Marga Klompé op telefoonnummer 0544 - 46 37 88. In het weekend kunt u voor dringende vragen contact opnemen met de bereikbare dienst van de thuiszorg via telefoonnummer 0544 – 47 41 00.