Thuis wonen mogelijk maken

‘Thuis’ is waar u bepaalt wat u wel of niet doet en waar u zich veilig en op uw gemak voelt. Waar u zo lang mogelijk wilt blijven wonen. Thuiszorg Marga Klompé is er om thuis wonen mogelijk te maken als u tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig heeft. Wij begrijpen dat regie over uw eigen leven en zo zelfstandig mogelijk wonen heel belangrijk voor u is.
 
Wanneer u thuis deze zorg nodig heeft, ondersteunen de medewerkers van Thuiszorg Marga Klompé u vakkundig met bijvoorbeeld aan- en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan. ​Ze zijn er ook voor verpleegkundige handelingen zoals het toedienen van injecties, een stoma verzorgen of we bekijken samen welk hulpmiddel bij u past. Zo haalt u het meeste uit elk moment.
 

NACHTZORG

In het geval van nood staan we ’s nachts ook voor u klaar. In onze regio werken we in de nachtzorg samen met Careaz en Sensire. Zo kunnen we klanten de zorg bieden die zij nodig hebben, ook in de nacht.

Werken met passie

Het belangrijkste doel van de thuiszorg is om uw vakkundig te ondersteunen. Daarnaast proberen we nét dat beetje extra te doen, om een glimlach op uw gezicht te toveren. Thuiszorg medewerker Nicol vertelt haar verhaal. 

Contact opnemen over thuiszorg

Om verpleging en verzorging van Thuiszorg Marga Klompé te ontvangen heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Marga Klompé kan deze samen met u opstellen. Voor huishoudelijke verzorging kunt u zich melden bij het WMO-loket van uw gemeente. Meer weten over de indicatiestelling en de aanmelding? Wij helpen u graag verder op telefoonnummer: 0544 - 46 37 88 of per mail: wijkverpleegkundigen@szmk.nl.