Informatie rondom coronaLees meer

Maaltijdservice

U houdt van lekker eten. Maar u hebt misschien niet altijd zin om zelf te koken. Of het lukt niet meer. De maaltijdservice van Marga Klompé biedt dan uitkomst. U kunt de maaltijd zowel thuis als bij één van onze gezellige restaurants nuttigen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u kunt erop vertrouwen dat uw maaltijd met de grootste zorg wordt bereid en van goede kwaliteit is. Zo haalt u het beste uit elk moment!

Eten in onze restaurants

Wanneer u het prettig vindt om samen met anderen de maaltijd te nuttigen, kunt u terecht in het restaurant bij één van onze locaties. Daar is de tafel al voor u gedekt en u kunt zeven dagen per week terecht. In het restaurant is er altijd iemand aanwezig die u de weg wijst.

Menu’s voor thuis

Wilt u de maaltijd thuis nuttigen, dan kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Wij kennen een warme maaltijd, een koelversmaaltijd of een diepvriesmaaltijd, afhankelijk van de plek waar u de maaltijd bestelt. De maaltijd bezorgen we bij u thuis op het afgesproken tijdstip. U kunt kiezen uit een één, twee of drie gangenmenu. En uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen. De maaltijden zijn scherp geprijsd, vaak zelfs tegen bereidingsprijs. Geen zin om te kiezen? Dan is er het ‘menu du chef’.

Contact opnemen over maaltijdservice

Wilt u meer weten over onze maaltijdservice, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling Service & Bemiddeling via 0544 - 47 41 14.