Marga magazines

Marga is het medewerkers- en relatiemagazine van Marga Klompé. De inhoud bestaat uit mooie verhalen van medewerkers, cliënten en vrijwilligers. Maar ook uit foto’s, nieuwtjes, columns en achtergronden. Zo hebben we bijvoorbeeld ‘Het moment van’, een serie over bijzondere momenten tussen medewerkers en vrijwilligers met cliënten binnen Marga Klompé. Marga gaat ‘op locatie’ en de redactie gaat op pad met een collega. Dit zijn steeds terugkerende rubrieken in iedere editie van Marga. Veel leesplezier!

Editie 10 25 jaar jubileumeditie
Editie 10

25 jaar jubileumeditie

Marga Klompé bestaat 25 jaar! Het is met trots dat we deze prachtige reis vieren, gevuld met mooie momenten en onvergetelijke ervaringen.

Bekijk het magazine
Editie 9 Relaties
Editie 9

Relaties

Het belang van relaties voor Marga Klompé. Je leest het in deze Marga.

Bekijk het magazine
Editie 8 Vervoer
Editie 8

Vervoer

Bijzondere en opmerkelijke verhalen over vervoer. Van memorabele scootmobieltochten tot aan bijzondere hobby’s. Je leest het in deze Marga.

Bekijk het magazine
Editie 7 Muziek
Editie 7

Muziek

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers vertellen over wat mu­ziek voor hen betekent.

Bekijk het magazine
Editie 6 Op reis
Editie 6

Op reis

Cliënten en medewerkers vertellen over bijzondere reisverhalen. Zo vertelt Will van Gemmert over haar 50-jarige reis door Marga Klompé.

Bekijk het magazine
Editie 5 Mode
Editie 5

Mode

Mooie en bijzondere verhalen over mode. Van indrukwekkende tatoeages tot de betekenis van schoeisel. Je leest het in deze Marga.

Bekijk het magazine
  • 1 van 2