Lees meer over de nieuwbouwplannen

Wonen bij Marga Klompé

Als uzelf of uw naaste thuiszorg of dagbesteding nodig heeft of niet meer zelfstandig kan wonen, dan bent u bij Marga Klompé aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vormen van wonen, zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en andere diensten en zorgproducten. Binnen de locaties van Marga Klompé onderscheiden we woonconcepten als groepswonen en individueel wonen op basis van indicatie of op basis van huur. Wie op basis van huur bij Marga Klompé of dichtbij een van onze locaties woont, bieden wij diverse aanvullende diensten die u naar eigen voorkeur kunt samenstellen. U kunt hierbij denken aan personenalarmering, hoteldiensten of maaltijdarrangementen. 

U kunt bij Marga Klompé een woning huren in combinatie met een thuiszorg indicatie. Ook zijn er mogelijkheden om een woning te huren in combinatie met zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg. Bijvoorbeeld op basis van een Volledig Pakket Thuis (Vpt) of Modulair Pakket Thuis (Mpt). De medewerkers van Service & Bemiddeling leggen u graag de mogelijkheden en consequenties uit bij de verschillende vormen van huur en zorg die wij aanbieden.

Onze locaties

In de plaatsen Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren (Gld), Lichtenvoorde, Lochem en Winterswijk vindt u de locaties van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.