Informatie rondom corona Lees meer

Logopedie

Heeft u problemen met spreken, taal, uw stem, ademen of horen? De logopedisten van Marga Klompé helpen u graag om het beste uit elk moment te halen. Verbetering van uw communicatiemogelijkheden verhoogt uw zelfstandigheid en heeft een positief effect op de kwaliteit van uw leven. Ook als u problemen heeft met eten, drinken of slikken, kunt u bij onze logopedisten terecht. Samen met u zoeken zij naar mogelijkheden om uw problemen op te lossen dan wel het ongemak zo klein mogelijk te maken.

Een fysiotherapeut

Spraak- of taalstoornis door ziekte

Logopedie is er ook voor mensen die een spraak- of taalstoornis hebben en daardoor moeite hebben met communiceren. Er zijn meerdere ziektes die daarom bekend staan, zoals een CVA, Parkinson, ALS, MS of dementie. De logopedisten van Marga Klompé staan voor u klaar als u problemen heeft door een dergelijke ziekte. Wij staan voor clienten van Marga Klompé, maar ook voor mensen die nog thuis wonen. Vaak wordt vanuit uw zorgverzekering een bedrag vergoed.

Persoonlijk behandelplan

De logopedist doet onderzoek naar de oorzaak van uw klachten of problemen en stelt samen met u een behandelplan op. Uw plan is helemaal voor u op maat gemaakt. U krijgt advies en begeleiding om weer zo goed mogelijk te functioneren in uw dagelijkse leven. Uiteraard worden uw partner of anderen in uw directe leefomgeving daarbij betrokken. Uitleg wat de ziekte met u doet hoort uiteraard ook tot de behandeling.

Contact over logopedie

Wilt u meer weten over de logopedie van Marga Klompé? Bel dan met afdeling Service & Bemiddeling op telefoonnummer 0544 – 47 41 14. Mailen kan ook: serviceloket@szmk.nl.