Informatie rondom corona Lees meer

Personenalarmering

U woont zelfstandig thuis, maar u bent op zoek naar een stukje veiligheid. U kunt bijvoorbeeld niet meer zelf naar de telefoon als u dringend hulp nodig heeft. Wat dan? Een personenalarmering zorgt dan voor een veilig en zeker gevoel. Het is een fijn idee dat u ons kunt waarschuwen als dat nodig is. Een persoonlijk alarm voor in en om het huis, dat u makkelijk om uw hals of pols kunt dragen. Dag en nacht alarm slaan met één druk op de knop. Zo weet u zeker dat iemand hulp komt bieden wanneer u dat dringend nodig heeft.

Uw eigen alarmeringsapparaat

Marga Klompé werkt samen met Focus Cura. Focus Cura plaatst bij u thuis een alarmeringsapparaat. U draagt een hals- of polszender met alarmknop. Zo kunt u overal en op ieder moment een alarmoproep geven.

Goed om te weten

Wie er bij u langs komt, is afhankelijk van de afspraken die u met Marga Klompé maakt. U kunt zelf aangeven wie er gebeld wordt als eerste contactpersoon. Dat kan een familielid of buurman/vrouw zijn of een goede bekende. Belangrijk is dat die persoon de bereidheid en de mogelijkheid heeft om naar u toe te gaan en toegang heeft tot uw huis wanneer de centrale een melding aan hen doorgeeft. U kunt er ook voor kiezen om professionele hulp te ontvangen. Dan zorgt de centrale ervoor dat een van de medewerkers van Marga Klompé bij u langs komt voor de nodige hulp.

Ontvangt u al thuiszorg van Marga Klompé? Dan zit de alarmopvolging in de meeste gevallen bij uw indicatie in. Heeft u geen indicatie? Dan wordt voor de alarmopvolging een tarief berekend. Bekijk hier de actuele tarievenlijst met de verschillende mogelijkheden

Het is mogelijk een gecertificeerde sleutelkluis te huren bij Focus Cura. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw thuiszorg altijd veilig toegang heeft. De thuiszorg kan zo makkelijk naar binnen, maar inbrekers natuurlijk niet!

Het is mogelijk om digitaal aan te melden voor de alarmopvolging en sleutelkluis. 
>> Meld u hier aan voor het persoonlijk alarm
>> Meld u hier aan voor de sleutelkluis 

 

Contact opnemen over personenalarmering

Meer weten over personenalarmering? Wij helpen u graag. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur contact opnemen met afdeling Service & Bemiddeling van Marga Klompé op telefoonnummer 0544 - 47 41 14.