Informatie rondom coronaLees meer

Personenalarmering

U woont zelfstandig thuis, maar bent op zoek naar een stukje veiligheid. U kunt bijvoorbeeld niet meer zelf naar de telefoon als u dringend hulp nodig heeft. Wat dan? Een personenalarmering zorgt voor een veilig en zeker gevoel. Het is een fijn idee dat u ons op ieder moment kunt waarschuwen als dat nodig is en iemand u hulp komt bieden. Want veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. 

Uw eigen alarmeringsapparaat

Marga Klompé werkt voor de personenalarmering samen met cAlarm Home van Focus Cura. Focus Cura plaatst bij u thuis een alarmeringsapparaat of u regelt dit zelf online. U draagt een hals- of polszender met alarmknop. Hiermee bent u dag en nacht aangesloten op een professionele zorgcentrale. Gebeurt er iets? Met één druk op de knop schakelt u de zorgcentrale in. U kiest zelf of dit uw kinderen, vrienden of buren zijn. Of, tegen een vergoeding, professionele zorgverleners van Marga Klompé. Een gerust gevoel. Ook als u alleen woont.

Personenalarmering cAlarm Home kost € 23,50 per maand. De personenalarmering is uit te breiden met professionele alarmopvolging en extra veiligheidsmogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een extra hals- of polszender, een goedemorgen sms-service of een rookmelder. Zo kunt u veilig en prettig thuis wonen.

Vakkundige installatie aan huis 
Onze installateur komt bij u thuis en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik van cAlarm Home. U betaalt hiervoor eenmalig € 85,95 installatiekosten. 

Zelfinstallatie
Regelt u het liever zelf? Dat kan met cAlarm Home Zelfinstallatie. De eenmalige aansluitkosten zijn dan € 27,50. Alleen via online aanmelding kunt u gebruik maken van zelfinstallatie. Online aanmelden kan via deze link. Om het zelf installeren nog makkelijker te maken vindt u hier een handige instructievideo.  

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over personenalarmering? Bijvoorbeeld over de opvolging van uw alarm, de kosten of de extra mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Service & Bemiddeling. Zij vertellen u er graag meer over. 

Goed om te weten

Wie er bij u langs komt, is afhankelijk van de afspraken die u met Marga Klompé maakt. U kunt zelf aangeven wie er gebeld wordt als eerste contactpersoon. Dat kan een familielid of buurman/vrouw zijn of een goede bekende. Belangrijk is dat die persoon de bereidheid en de mogelijkheid heeft om naar u toe te gaan en toegang heeft tot uw huis wanneer de centrale een melding aan hen doorgeeft. U kunt er ook voor kiezen om professionele hulp te ontvangen. Dan zorgt de centrale ervoor dat een van de medewerkers van Marga Klompé bij u langs komt voor de nodige hulp.

Ontvangt u al thuiszorg van Marga Klompé? Dan zit de alarmopvolging in de meeste gevallen bij uw indicatie in. Heeft u geen indicatie? Dan wordt voor de alarmopvolging een tarief berekend. Bekijk hier de actuele tarievenlijst met de verschillende mogelijkheden

Het is mogelijk een gecertificeerde sleutelkluis te huren bij Focus Cura. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw thuiszorg altijd veilig toegang heeft. De thuiszorg kan zo makkelijk naar binnen, maar inbrekers natuurlijk niet!

Het is mogelijk om digitaal aan te melden voor de alarmopvolging en sleutelkluis. 
>> Meld u hier aan voor het persoonlijk alarm
>> Meld u hier aan voor de sleutelkluis 

 

Contact opnemen over personenalarmering

Meer weten over personenalarmering? Wij helpen u graag. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur contact opnemen met afdeling Service & Bemiddeling van Marga Klompé op telefoonnummer 0544 - 47 41 14.