Een plek om te ontmoeten. Dat is het Huis van de Buurt. Een plek om lekker een kopje koffie te drinken, te bewegen of een kaartje te leggen. Kortom: een hoop gezelligheid. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden. Mensen uit de wijk, uit de wooncomplexen, uit de gemeente, iedereen is welkom.

Het aanbod van activiteiten is heel divers. Denk aan: beweeglessen, wandelen, filmmiddag, soos, iPad training, schildercursus, zondagmatinee en themamiddagen. U kunt ook deelnemen aan activiteiten georganiseerd door het Grand Café in deze locaties. Zij organiseren onder andere bingo, snackmiddagen en pannenkoeken eten. Geen zin in een activiteit? Voor deelname aan activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. U kunt in het Grand Café zeven dagen per week terecht voor een heerlijk kopje koffie in een gezellige omgeving.

Waar is een Huis van de Buurt?
Het Huis van de Buurt bevindt zich in locatie De Molenberg in Groenlo en in locaties Beth San en Stegemanhof in Aalten. Via de Facebookpagina's van deze locaties kunt u ons volgen en blijft u op de hoogte van de activiteiten. Het activiteitenaanbod van het Huis van de Buurt in De Molenberg (Groenlo), vindt u hier. 

Steeds vaker mogen wij mensen uit de buurt ontvangen bij één van onze extra (eet) festiviteiten of nemen buurtgenoten deel aan andere activiteiten die bij ons worden georganiseerd. Heeft u als buurtbewoner, organisatie, vereniging of stichting een leuk idee om iets samen met ons te doen? Dan gaan we graag met u in gesprek.