Terminale thuiszorg

Het kan zijn dat u veel zorg thuis nodig heeft wanneer de laatste fase van uw leven is aangebroken. In die gevallen kan de Thuiszorg Marga Klompé zowel overdag als in de nacht passende zorg bieden, met alle benodigde begeleiding en hulpmiddelen. Deze terminale thuiszorg is ook op afroep mogelijk; u laat ons dan weten of en wanneer u ons nodig heeft. Wij willen u graag helpen, zodat u ook op het einde het meeste uit elk moment haalt.

Ook waken is mogelijk

Wij werken samen met de vrijwilligers van de terminale thuiszorg. Bij deze organisatie zijn vrijwilligers werkzaam die (’s nachts) bij u kunnen waken indien u dit wenst.

Samenwerking met uw huisarts

Om u optimale zorg te kunnen bieden, vinden wij het van belang om samen te werken met uw huisarts. Wanneer u zeer veel zorg nodig heeft vanwege uw terminale aandoening, kan een verklaring van uw huisarts u recht geven op vergoeding voor uitgebreide zorg.

Thuiszorg door vertrouwde gezichten

Doordat Thuiszorg Marga Klompé met kleine wijkteams werkt, komen er maar een beperkt aantal verzorgenden of verpleegkundigen bij u thuis. Vertrouwde gezichten die uw situatie kennen. In al deze moeilijke situaties spreken wij graag persoonlijk met u door wat wij voor u kunnen doen. We kunnen de zorg dan zo goed mogelijk afstemmen op uw behoefte en wensen. Op uw verzoek betrekken wij uw partner of familie daarbij.

Contact opnemen over terminale thuiszorg

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur contact opnemen met Thuiszorg Marga Klompé op telefoonnummer 0544 - 46 37 88. In het weekend kunt u voor dringende vragen contact opnemen met de bereikbare dienst van de thuiszorg via telefoonnummer 0544 – 47 41 00.