Lees meer over de nieuwbouwplannen

Persoonlijke verzorging

U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar niet alles gaat even gemakkelijk. Als u ondersteuning nodig heeft in de persoonlijke verzorging, kunt u bij ons terecht. Wij werken intensief samen met huisartsen, specialisten, gemeenten en andere betrokkenen. De verzorgenden van Thuiszorg Marga Klompé zijn werkzaam in verschillende gebieden binnen de Achterhoek en 24 uur per dag bereikbaar.

Met de wijkverpleegkundige kijkt u samen hoe u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren. Hierbij kunnen mogelijk hulpmiddelen worden ingezet. Samen wordt gekeken naar welke zorg noodzakelijk is. Soms voor korte duur, soms langer. U kunt daarbij denken aan hulp bij het aankleden, wassen en douchen. Ook bieden wij verpleegkundige zorg thuis. Denk hierbij aan medicijnen injecteren, pijnbestrijding en wondverzorging. Bekijk hiervoor de pagina verpleging.  

Een fysiotherapeut

Hoe krijgt u een indicatie voor persoonlijke verzorging?

De wijkverpleegkundige helpt bij het regelen van een indicatie voor persoonlijke verzorging. De indicatie wordt individueel vastgesteld op basis van uw vraag. De geïndiceerde zorg die u ontvangt wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Er is geen eigen risico of eigen bijdrage. Bent u in het bezit van een persoongebonden budget (pgb), ook dan kunt u bij ons terecht. Kortom: bij Thuiszorg Marga Klompé is alle zorg binnen handbereik!

Verzorging door vertrouwde gezichten

Graag bespreken wij met u wat wij voor u kunnen betekenen om het meeste uit elk moment te halen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden en samen zoeken we wat in uw situatie de beste oplossing is. Uw voordeel hierbij is dat Thuiszorg Marga Klompé de zorg vanuit uw nabijheid levert. We werken met kleine wijkteams, dus er komt maar een beperkt aantal verzorgenden bij u thuis. Vertrouwde gezichten die uw situatie kennen.